Riparitietoisku

 

Millainen on Sleyn ripari?

Sleyn nuorisotyön ripareiden vahvoja tuntomerkkejä ovat hyvä yhteishenki, tiivis tunnelma ja laadukas opetus. Riparilta tullaan reppu täynnä hauskoja muistoja, uusia ystäviä ja hyviä eväitä elämän matkalle. Jokainen leirimme on ainutlaatuinen kokemus.
 
Kuinka kauan ripari kestää?

Riparit kestävät 12-13 päivää. Viimeinen leiripäivä on konfirmaatiopäivä. Ennen rippileirejä ei ole etukäteisviikonloppuja, vaan panostamme kahden viikon mittaisiin leireihimme, joissa ehtii opetuksen lomassa tehdä yhdessä kaikenlaista ja tutustua hyvin uusiin ystäviin.
 
Keitä ovat isoset?

Tärkeä osa leirejämme ovat isoset. Hyvin leiriinsä valmistautuneet Jeesukseen uskovat isoset ovat leirillä Sinua varten. Runsas isosten joukko yhdistettynä kahden viikon mittaiseen leiriin antaa mahdollisuuden keskustelulle ja kohtaamiselle vaikeidenkin kysymysten äärellä.
       
Mitä riparilla opetaan?
Opetus toteutetaan rennosti mutta Raamattuun paneutuen. Oppitunneilla käsitellään uskon perusasioita turvallisesti armollisessa ilmapiirissä uuden rippikoulusuunnitelman mukaisesti.
 
Mitä riparin jälkeen?

Ripari ei pääty leiriin, sillä syksyllä kokoonnutaan viikonlopun mittaiselle jatkikselle ja marraskuussa tavataan Maata Näkyvissä -festareilla ripareiden omassa tapaamisessa. Keväällä on myös mahdollisuus osallistua isoskoulutukseen ja päästä kokemaan leiritunnelma uudelleen isosena.
 
Tervetuloa!

Jos haluat viettää ikimuistoisen leirin, jossa on aikaa, ystäviä, kuuntelijoita ja selkeät tienviitat taivasmatkalle, tervetuloa Sleyn ripareille Karkkuun, Mustajärvelle, Esantuvalle, Ohtakariin tai Hietoinrantaan!