Yhteistyöbändit

MIRIAM

Pohjanmaalta ponnistaneen metallisen kaveriporukan yhtye Miriam on lunastanut työnteon ja keikkailun kautta paikkansa suomigospelin eturivissä. "Karu maa" levy nousi pari vuotta sitten Suomen viralliselle listalle ja sai kovasti kiittäviä arvosteluja. Uutta musiikkiakin on luvassa. Miriamin laulut käsittelevät uskonelämän isompia ja pienempiä kiemuroita elämän läheisesti ja hoitavasti. Nämä meldisen heavyn lempeät lähettiläät laulavat selkeästi, mutta tuorein sanakääntein Jumalan ihmeellisestä armosta. Yhtyeen laulut käsittelevät pienen ihmisen elämää niin, että kuulijan on helppo ymmärtää mistä on kyse. Miriam keikkailee myös akustisesti.
www.miriammetal.com

PARK7
Neljän nuoren miehen syvälliset tarinat elämästä tuovat kuulijat ilosanoman äärelle. Park7:n musiikki vie mennessään ja yhtyeen kanssa on helppo laulaa mukana. Vuosien työn ja musiikillisen kehittymisen seurauksena yhtye ei ole onneksi kadottanut juuriaan, joihin kuuluu hulvaton meininki, tiukka lavameno ja hurjat kitaravallit. Tämä yhtye ei ole vielä sanonut viimeistä sanaansa.
www.park7.fi

THE ROAD
The Road on yhä tiellä näkynsä mukaisesti ja jatkaa ilosanoman viemistä Suomen kouluihin ja seurakuntasaleihin. Suomigospelin työnsankarit julistavat Jeesuksesta omalla positiivisella poljennollaan. Tie on vienyt Road-orkesteria yli kolmekymmentä vuotta ja valkoista bussia on käynnistetty tasaiseen tahtiin. Vuodet ovat hioneet nuorista kapinallisista joitakin kulmia, mutta sanoma, tiukka lavameininki sekä kiinnostus kohdata Suomen nuoria on edelleen sama. Lienee ainutkertaista, että sama kokoonpano jaksaa tehdä työtä tien päällä vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. The Road esiintyy sekä nuorille, että varhaisnuorille. Bändiltä voi myös tilata suuren suosion saanutta, Jussi Pyysalon säveltämää, Riemumessua. 
www.theroad.fi